PZO-ZZP zoekt naar nieuwe voorzitter

zzpnieuws-nl_esther-raats-coster

In 2015 maakt Esther Raats-Coster plaats bij PZO

Sinds begin december is er een vacature bij PZO-ZZP. De huidige voorzitter, Esther Raats-Coster stapt in maart 2015 op en dus komt er met het nadere vertrek een belangrijke plek vrij. PZO-ZZP is op zoek naar gedegen kandidaten die zich herkennen in het profiel van de PZO-ZZP voorzitter.

Volgende Fase

Over haar naderende vertrek laat Esther Ratats-Coster weten: “Ik kijk uit naar de voorzitterswissel in maart 2015. Een prachtig moment om mijn werk over te dragen aan mijn opvolger en daarmee het begin van een volgende fase van PZO-ZZP in te luiden. Ik ben razend trots op alle zzp’ers en het team van PZO-ZZP met wie het is gelukt om de relevantie van zzp’ers zo groots te maken!”

Het profiel treft u hier aan.

PZO-ZZP laat zich in deze procedure bijstaan door ir. Marcel Gasseling van Gasseling Search. U kunt uw interesse kenbaar maken door een bericht (inclusief actueel CV) te sturen aan info@gasselingsearch.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met Marcel Gasseling of Nienke de Rooy op 073-8200374.

Reacties zijn tot 2 januari 2015 welkom. De gesprekken vinden plaats in januari 2015. Een integriteitsonderzoek maakt deel uit van de procedure.

Bron: PZO-ZZP · 5/12/2014

Deel dit bericht via: