Dag van de ZZP’er en uitreiking FOTY award

2 April: Dag van de ZZP’er 2016 en uitreiking Freelancer of the Year Awards 2015/2016

Dag van de zzperDe Dag van de ZZP’er is een van de belangrijkste zzp-evenementen van het jaar waar je als (z)zp’er, freelancer of interim professional als het lukt echt bij moet zijn, met als thema dit jaar: “Ben jij een echte ondernemersheld?”. Inspirerende en motiverende belevenissen, vele mogelijkheden om te netwerken, een hapje en een drankje, seminars en als klap op de vuurpijl: de uitreiking van de Freelancer of the Year Awards 2016 door Eberthart van der Laan, burgemeester van Amsterdam! Op de Dag van de ZZP’er in de Kromhouthal te Amsterdam vind je tevens een mooie netwerkmarkt met partners en seminars die jou verder helpen als ondernemer. Bekijk hieronder de lijst met sprekers van de Dag van de ZZP’er.

Officiële partners van de Dag van de ZZP’er:

De Dag van de ZZP’er en de FOTY Awards worden mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsors Knab, MINI & WE Fashion. Officiële partners van de Dag van de ZZP’er zijn B-street, Fleetwise/SEAT, FNV Zelfstandigen, The Meetplant, MoneyMonk, Movir en Total Card.

Programma van de Dag van ZZP’er:

Keynote “Hoe zet jij een olympische heldenprestatie neer als zzp’er?” door Mark Tuitert
Knab gelooft in ondernemershelden, daarom vroegen zij oud-schaatser Mark Tuitert, die olympisch goud behaalde op de 1.500 meter, om tijdens zijn keynote over het belang van doorzettingsvermogen bij het neerzetten van een individuele topprestatie te vertellen. En dat is natuurlijk dé inspiratie voor jou als ondernemersheld! Want jij bent elke dag met jouw bedrijf bezig, absoluut een vorm van topsport, waarbij het tonen van doorzettingsvermogen en het neerzetten van een individuele topprestatie essentieel zijn!

Keynote “Van 0 tot 2 miljoen bezoekers als zzp’er” door Annic van Wonderen
Annic van Wonderen wist haar modesite I Love Fashion News uit te bouwen tot een groot succes met meer dan 2,4 miljoen bezoekers per maand en een flink aantal medewerkers. Toch besloot zij kortgeleden weer zzp’er te worden, haar platform om te dopen tot AnnicVW.com en te starten met een eigen YouTube-kanaal. Met haar motto  “durven, doen, doorzetten” is zij een ware ondernemersheld. Ze vertelt jou alles over personal branding en hoe je jouw website uitbouwt van 0 tot 2 miljoen bezoekers. Haar boek “Masterclass Ondernemen” is bovendien verkrijgbaar tijdens de Dag van de ZZP’er.

 

Keynote “Het belang van online reviews voor zzp’ers” door Stephan Bosman
Stephan Bosman is oprichter van Zoover, de reissite die met behulp van online reviews vertelt welke trips jij het beste kunt maken. Maar hoe zit dat met jou, als freelancer of zzp’er? Verzamel jij al reviews en toon je ze online aan potentiële opdrachtgevers? Stephan vertelt je in zijn keynote alles over het belang van online reviews voor jou als zzp’er, en hoe je ervoor zorg dat dit jouw personal branding naar een hoger niveau brengt. Essentieel voor iedereen die zijn tarief wil verhogen en meer kans op (nog) leuke(re) opdrachten wil maken.

 

Keynote “Ontdek de geheimen van LinkedIn” door Perry van Beek
Perry van Beek is misschien wel de grootste kenner van LinkedIn in de Benelux. Hij is LinkedIn Social Selling Expert en zijn motto is “double your leads in half the time”. Hij onthult tijdens zijn keynote de geheimen van LinkedIn, de grootste zakelijke netwerksite met meer dan 400 miljoen leden wereldwijd. LinkedIn is volgens ZZP Barometer zelfs het effectiefste social medium voor zzp’ers: 1 op de 2 zzp’ers die zakelijk actief is op dit platform, scoort minimaal één klant of opdracht via het netwerk. Kortom: zie jij jezelf als netwerkheld of wil je er één worden, mis deze keynote dan niet!

 

Keynote “Hoe verdubbel je je omzet in crisistijd?” door Alexandra Smith
Hoe ga jij als freelancer of zzp’er om met tegenslagen? Alexandra Smith vertelt jou in haar keynote hoe ze in de crisistijd in 100 dagen haar omzet verdubbelde én een groot deel van haar tegenslagen overwon. Volgens Alexandra is falen het geheime ingrediënt van succes, en hoor je tegenslagen niet onder het tapijt weg te moffelen. Ook vindt ze dat je je tegenslagen moet delen. Alexandra’s keynote staat hoe dan ook garant voor een flinke dosis inspiratie en leermomenten! Haar boek “100 dagen dankbaarheid” is bovendien verkrijgbaar tijdens de Dag van de ZZP’er.

 

Intermezzo “Een echte held weet dat zijn lichaam telt” door Evert van der Zee
Evert van der Zee is de succesvolle fitnesscoach die de afgelopen twee jaren erg hoog is geëindigd en is sinds dit jaar ambassadeur bij de FOTY Awards. Hij is gespecialiseerd in indoor cycling, allround fitness, personal training en bootcamp. Als zzp’er moet je iedere dag een topprestatie neerzetten, en een gezond lichaam is daarbij essentieel. Daarom komt Evert jou tijdens de Dag van de ZZP’er fit, gezond en scherp houden!

 

Workshop “Social media-held in 30 minuten” door Steven de Jong
Hoe zet je social media effectief in voor jouw bedrijf? Welk social medium past het beste bij jou en jouw bedrijf? Hoe werken social media en wat kunnen ze voor jou betekenen? Steven de Jong van Olifant Media is ambassadeur van de FOTY Awards en helpt onder meer Heineken, KLM en Nationale Nederlanden met hun social media-strategie. Hij vertelt jou tijdens deze workshop alle ins en outs en laat je er actief mee aan de slag gaan!

 

Seminar “Wat krijg jij als je met pensioen gaat als zzp’er?” door Oskar Barendse
Wat krijg je als zzp’er nu precies als je met pensioen besluit te gaan? Doet de overheid nog iets voor je? Welke verborgen schatten heb je wellicht over het hoofd gezien? Hoe zit het met de vijf pensioenpijlers? En hoe spaar je slim voor je pensioen, zodat je zoveel mogelijk overhoudt op jouw oude dag? Oskar Barendse van Knab weet hier alles over en hij praat je tijdens de Dag van de ZZP’er dan ook bij over het zzp-pensioen.

 

Seminar “Afschaffing VAR, invoering DBA en modelcontracten” door Josien van Breda
Wat betekent de afschaffing van de VAR, de invoering van de wet DBA en de modelcontracten voor jou als zzp’er? Dat en meer vertelt FNV Zelfstandigen jou tijdens dit interessante seminar op de Dag van de ZZP’er. Deze belangenbehartiger voor zzp’ers alles over deze nieuwe wetgeving die veel impact heeft voor jou en jouw opdrachtgevers. Dus vergeet niet langs te gaan en je hierover te laten informeren, zodat je komende jaren niet voor verrassingen komt te staan!

 

Seminar “Ben jij als zzp’er (g)een held bij het intakegesprek?” door Jurjen Punt
Ben jij wel of geen held in het voeren van een intakegesprek met een potentiële opdrachtgever? Jurjen Punt van B-street vertelt je op de Dag van de ZZP’er hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op dit gesprek. Wat moet je wel doen en wat moet je juist laten? Jurjen is directeur bij B-street, dat jaarlijks vele freelancers, interim professionals en (z)zp’ers bemiddelt en de kneepjes van het vak kent. Want een intakegesprek voeren is zeker een vak! Zelfs bij de meest ervaren professionals valt er nog wel iets te verbeteren.

 

Seminar “Hoe blog je jezelf naar de top?” door Carlijn Bröring
Afgelopen jaar ontving foodblogger Carlijn Bröring van Foodless.nl de titel “Freelancer of the Year 2015” van premier Mark Rutte tijdens de Dag van de ZZP’er. Dit jaar vertelt zij je alles over hoe zij tot deze topprestatie is gekomen, en meer. Hoe zet je jezelf als zzp’er op de kaart met blogmarketing? Hoe belangrijk is storytelling en hoe vertel je je eigen verhaal optimaal? En hoe zet je jezelf als zzp’er neer als een personal brand? Als je een echte ondernemersheld wilt worden, kun je dit seminar niet missen.

 

Powersessie “Financiën voor zzp’ers” door Femke Hogema
Boekhouding, belastingen, verzekeringen, exploitatiebegrotingen… zaken waar jij niet altijd voor warm loopt als zzp’er. Jij focust je liever op je bedrijf, en laat je financiën over aan je boekhouder. Om een gezond bedrijf te runnen hoef je inderdaad geen financieel expert te zijn. Maar je moet wel de grote lijnen snappen. Femke geeft je tijdens de powersessie “Financiën voor zzp’ers” in 30 minuten inzicht in alles wat je als zzp’er moet weten om je bedrijf financieel gezond te maken én houden. Haar boek “Financiën voor zzp’ers” is bovendien verkrijgbaar tijdens de Dag van de ZZP’er.

 

Seminar “Growth hacking voor zzp’ers” door Bas Prass
AirBnB, Dropbox en Hotmail zijn groot geworden door middel van “Growth hacking”. Maar wat houdt deze term precies in en hoe wisten deze bedrijven met weinig budget zoveel groei te realiseren? Bas Prass van The Talent Institute vertelt jou in dit seminar op de Dag van de ZZP’er alles over de methodieken achter “Growth hacking”. Hoe zet jij dit in als zzp’er? Wij weten nu al dat je na dit seminar niet kunt wachten om te beginnen met experimenteren en op zoek te gaan naar jouw eerste “Growth hack”.

 

Seminar “Coöperatie: samenwerken als zzp’er” door Jeroen Leclercq
Ook als zzp’er kun je niet alles alleen… daarom ga je samenwerken! Nederland telt inmiddels meer dan 2.600 coöperaties. Maar hoe organiseer je als zzp’er een samenwerkingsverband of coöperatie? Jeroen Leclercq, Coöperatie Expert vertelt je hier alles over tijdens dit seminar op de Dag van de ZZP’er. Welke afspraken maak je onderling? Welke rechtsvorm past daarbij? En waar moet je op letten bij het opzetten van een coöperatie?

 

Seminar “Online boekhouden, wat levert het je op als zzp’er?” door Jorgen Horstink
Als zzp’er kun je er niet omheen: boekhouden. Het is niet je hobby maar je wilt het wel graag goed, makkelijk en efficiënt geregeld hebben. Wat levert het – bijvoorbeeld qua tijd en geld – op als je je boekhouding online doet als zzp’er? Jorgen Horstink van MoneyMonk neemt je op de Dag van de ZZP’er mee in de trends en ontwikkelingen, de voordelen van online boekhouding en wat het jou als zzp’er kan opleveren.

 

Dag van de ZZP’er
Wanneer: Zaterdag 2 April · 10.00 – 18.00.
Waar: Kromhouthal te Amsterdam
Voorverkoop van een toegangsbewijs (19,95) eindigt op 30 maart 2016.

 

ZZP Nieuws · Bron: Eventbrite / Victor Mundi · 26/3/2016

 

Bekijk hier de sfeerimpressie van vorig jaar, waarbij premier Rutte de zzp-prijs uitreikte aan Carlijn Bröring van Foodless:
Deel dit bericht via: