Spelersmakelaar Leoni Blokhuis verkozen tot freelancer van het jaar

leonie_blokhuis_zzzpnieuwsnl

Burgemeester Van der Laan van Amsterdam heeft tijdens de Dag van de ZZP’er op zaterdag 2 april 2016 in Amsterdam de beste zzp’er van Nederland bekend gemaakt. De prijs ging naar spelersmakelaar in het vrouwenvoetbal Leoni Blokhuis van FlowSports uit Oldenzaal. Een expertjury koos haar tot winnaar uit 10.129 deelnemers.

De Freelancer of the Year Awards is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland. Het is een initiatief van Victor Mundi, een ondernemersplatform dat zich inzet het succes van de zzp’er in Nederland te vergroten. “Leoni zet het vrouwenvoetbal, de snelst groeiende sport ter wereld, in Nederland op de kaart,” aldus juryvoorzitter René Frijters, oprichter van zzp-bank Knab.

De vakjury – bestaande uit onder meer vertegenwoordigers van Knab, MINI, WE Fashion, FNV Zelfstandigen, LinkedIn, Aegon, PostNL en Tribes – heeft tijdens het juryberaad de Freelancer of the Year 2016 uitgekozen. “De jury heeft gekozen voor Leoni, omdat zij een echte doorzetter is die een mooie business heeft opgebouwd en veel groeipotentie heeft. Hoewel de jury haar met een 8,8 beoordeelt, zijn haar klanten en opdrachtgevers nog enthousiaster: van hen ontving Leoni gemiddeld maar liefst een 9,1 via online referenties,” aldus juryvoorzitter Frijters.

Leoni Blokhuis (1984) begeleidt met haar bedrijf FlowSports 22 vanuit haar woonplaats Oldenzaal vrouwelijke voetballers, waaronder 14 internationals, van transfer tot sponsordeal.

Bron: FlowSports / Tubantia · 2/4/2016

Deel dit bericht via: